SEAT Leon 2006: Deur en raam probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: BVY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Hallo,

Ik heb een seat Leon 2.0 fsi sinds kort doet mijn raam rechts achter niks meer, dus heb ik die losgehaald en de raammotor vervangen maar geen resultaat. Ik heb wel stroom bij de stekkers maar heb voor de zekerheid ook de kabels nagelopen voor een draad breuk maar niks gevonden. Toen heb ik een andere raammotor maar gehaald maar ook bij die geen reactie. Nu doet de deur niks meer gaat niet meer op slot en op mijn dashboard krijg ik ook geen melding dat de deur open is als ik de deur open. Bij uitlezen krijg ik foutcode 01334 ( portierregelmodule rechtsachter j398 geen signaal / geen communicatie) zekeringen heb ik allemaal al gecontroleerd. Iemand een idee wat het kan zijn ?

Groetjes

Bobby010

Geplaatst door Bobby010 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (300) PRO, 2 jaar geleden

Misschien een slechte stekerverbinding op de regelmodule..?
Vocht, corrosie...

    Hallo hans bedankt voor je reactie. Heb alles punten bekeken maar ziet er allemaal netjes uit. Met de regelmodule bedoel je dat apparaat waar ook je raammotor op zit ?

    Groetjes - Bobby010 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.