Seat Altea: Deurvergrendeling

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn linker achterdeur kan ik niet meer ontgrendelen met de cv (op afstand) en ook niet met de sleutel. Afsluiten gaat wel normaal. Ik kan hem dan wel openen van binnen uit. Eenmaal ontgrendelt werkt alles normaal. Alle ramen en de 3 andere deuren en achterklep werken naar behoren.

Kan iemand mij helpen met dit probleem alvast bedankt.

C Schoenmakers

Geplaatst door C Schoenmakers (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1770) PRO, 11 jaar geleden

Ik verdenk je cv motortje in het slot , daarvoor dient het complete slot vervangen teworden , zou hier niet telang mee wachten om er naar te kijken , als hij er op een gegeven moment tussenin gaat staan , krijg je deur ook van binnenuit niet meer open , en dan wordt het pas echt leuk , maar niet heus.

C Schoenmakers (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor de reactie. Toch nog wat vragen: Wat moet ik demonteren om het te vervangen en heb jij een idee van de kosten? Kan een dealer deze storing uitlezen? Ik gebruik deze deur maar zelden.

kaleido 1 (1770) PRO, 11 jaar geleden

Demonteren is afhankelijk van technisch inzicht en sleutel ervaring , het is niet makkelijk als je geen sleutelervaring hebt.
Deurpaneel moet eraf , daarachter zit een metalen plaat , waar alles op gemonteerd zit qua raambediening , deze moet ook weg , raam moet eruit .
Kosten , daarvoor moet je bij de garage zijn , en het zou kunnen dat met uitlezen de storing tezien is.

C Schoenmakers (0), 11 jaar geleden

Hallo, Vandaag deurslot vernieuwd probleem is nu opgelost. De demontage was geen probleem in denk dat er het nodige is verandert. Ik heb de bekleding verwijdert , het trekkabeltje van de handgreep los gemaakt, 2 bouten van het slot en klaar. Groetjes en bedankt.

kaleido 1 (1770) PRO, 11 jaar geleden

Het is altijd mooi als het makkelijker is , en samen met de juiste diagnose , heb je het toch weer mooi voor elkaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.