SEAT Mii 2014: electra probleem

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CHY, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 44

Probleem sinds vorig jaar februari. Dit probleem doet zich alleen tijdens de herfst en winter voor. In de zomer was het probleem er niet. Tijdens het rijden met avondlicht gaat het groot licht mee knipperen. De accu is vorige week vervangen en het is 4 dagen weg geweest. Helaas nu weer terug. Volgens de dealer moet er een nieuwe dynamo in als het probleem terugkomt.

Iemand die hier ervaring mee heeft of dit wel de oplossing is? 600 euro voor dynamo vervangen is de moeite waard om eerst verder te zoeken voor dit ook het probleem niet oplost.

jersonbakker

Geplaatst door jersonbakker , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Meet eens de laadspanning of deze wel stabiel is , met een multimeter is dit te zien.

jersonbakker, 1 maand geleden

Laat ik morgen doen. bedankt voor uw antwoord.

    afgelopen week is de dynamo eruit gehaald en bij een expertise centrum doorgemeten. Alle onderdelen van de dynamo functioneren naar behoren en ook de stroomafgifte is volgens het boekje. Er komt nu een electraspecialist die het gehele elektriche systeem van de auto gaat doormeten. - jersonbakker, 2 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Mii of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.