SEAT Mii 2013: Kachel/ventilator alleen standje 4

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CHY, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 55

De kachel/ventilator draait alleen nog maar in de hoogste stand zijnde standje 4. Standje 1 t/m 3 werken niet.
Iemand een idee. Auto heeft in het verleden (3 jaar geleden) een fors vochtprobleem gehad waarbij er vocht/water in de auto stond.en veel electronische elementen naar z'n mallemoer waren. Gelukkig via verzekering opgelost en daarna geen vochtproblemen meer maar kan daar nog de oorzaak liggen?

dongstra

Geplaatst door dongstra (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Mii? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Theo Sparenburg (5), 2 jaar geleden

Lijkt sterk op een kapotte kachelweerstand. Voor het plaatsen van een nieuwe weerstand wel de kachelmotor controleren op zwaar draaien. Als de kachelmotor zwaar draait zal ook de nieuwe weerstand geen lang leven hebben.
vr.gr. Theo

kaleido 1 (1600) PRO, 2 jaar geleden

Controleer ook de paravanafvoer onder de voorruit , hier langs kan vocht in de auto komen lekt dan via kachelmotor naar binnen , gaat de boel ook van stuk.

dongstra (0), 2 jaar geleden

Heren bedankt! De auto gaat binnenkort voor de APK en de garage gaat even kijken naar de kachelweerstand. De paravan heb ik al eerder gecontroleerd i.v.m. de eerdere vochtproblemen.
Nogmaals bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Mii of stel zelf een nieuwe vraag.