Seat Ibiza: Electrisch inklapbare buitenspiegels

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Hallo,
Gister een Ibeza in de garage gehad waarvan de buitenspiegels na electrisch te zijn ingeklapt niet weer electrisch terug wilden gaan,dit is toen met de hand gedaan,maar nu staan wat te trillen tijdens het rijden.
Het instructieboekje vind ik wat vaag over de bediening en er zaten ook geen foutcodes in voor zover ik het kon uitlezen.De electrische verstelling en verwarming(relais tikt)werken verder goed.ook de bekabeling bij de scharnieren lijkt goed te zijn.Zit hier ook een module op het raammechanisme?,is afgelopen zomerwel een ander mechanisme ingekomen.
Wie heeft er ervaring mee ?

dfc

Geplaatst door dfc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit heb ik ook mee gemaakt wat ik toen heb gedaan is de spiegel kappen verwijderd de stekker naar de spiegels losgehaald de spiegel motor apart met voeding aangestuurd de motor bleek toen wel te werken nadat ik de motor weer met aparte voeding weer aangestuurd had op uitklappen werkte systeem weer goed. er zit een omklapbeveiliging in en deze was bij mij dus van slag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.