Seat Cordoba: elektrisch probleem binnenverlichting en radio

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Gisteravond een raar probleem gekregen.
Mijn radio sprong ineens uit en mijn binnenverlichting aan.

Heb alle zekeringen nagekeken maar deze zijn heel. Voor de zekerheid toch maar de zekering van de radio vervangen maar er staat nog steeds geen spanning op.
Het lijkt er net op dat mijn Seat niet door heeft dat hij op contact staat? (volgens de het zekeringenoverzicht het 'S' circuit?)

Wat te doen?

Guido3876

Geplaatst door Guido3876 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Lijkt op een slecht contact in je contactslot. Kijk maar eens of het uitmaakt als de auto loopt en je rommelt aan je contactsleutels. (Zware sleutelbos aan de autosleutels is vaak een oorzaak van het verslijten van je contactslot) Sjaak.

Guido3876 (0), 17 jaar geleden

Sjaak,

Je hebt gelijk! Als ik mijn contact slot half tussen uit en 'contact' zet doet alles het gewoon. Ook als ik met mijn sleutel rommel sprinngt af en toe mijn radio aan. Het elektriche gedeelte van mijn contact is dus defect. Is dit zelf te vervangen of zit ik nu aan heel nieuw contactslot vast?

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Guido, ik heb geen idee of je dit zelf zou kunnen, misschien dat iemand die bekent is met Renault dit weet, anders zou je de vraag over het contactslot vervangen gewoon moeten stellen als nieuw probleem. Sjaak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.