Seat Alhambra: Help?Tacho doet het niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Ik was vandaag bezig om mijn ooms seat alhambra wat storingen uit te lezen en service interval te resetten.
Hij had airbag lampje branden. Heb ik gereset. Oil service brandde. Heb ik getracht te resetten met vag-com onder adaptation kanaal 5,6,7,8. Niet gelukt. Met Tpro gebrobeerd en met vagdashmagic foutcodes gewist. Ik weet niet precies sinds welk proces precies, maar nu blijft de olie kannetje knipperen (druk) en als je gaat rijden doet de km teller,toerenteller, brandstofpeil, eigenlijk niets het meer. Hij laat alleen zijn wat de kn stand is. Wat heb ik in hemelsnaam verkeerd gedaan? Ik dacht hem te helpen, maar heb het helaas verprutst. Wat moet ik doen om dit te herstellen?
Dit lijkt op een soort stand van nieuwe auto's denk ik waarbij alles moet worden aangezet of zo. Ik roep maar wat.

Hop

Geplaatst door Hop (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

accupool al eens losgehaald?

Hop (0), 16 jaar geleden

ja, helaas geen verschil.

Hop (0), 16 jaar geleden

Na wat experimenteren is het gelukkig gelukt. Met vag-com gebeurde er niks toen ik onder adaptation resette op kanaal00.
Ik had nog een programma op een cd staan genaamd vwtool 207. Daarmee resetten onder kanaal 00 lukte wel. Dus het is gelukkig weer opgelost.
Thanx voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.