Seat Ibiza: Hoe reinig je een gasklephuis van een Ibiza

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4I

Mijn auto slaat af tijdens het afremmen op de motor. (niet altijd overigens) Via het forum gelezen dat dit waarschijnlijk veroorzaakt wordt door een vervuild gasklephuis. Als ik het goed heb dan is het gasklephuis het gedeelte onder het luchtfilter. Zo niet waar zit deze dan?
Maar voor mij nog belangrijker hoe kan ik het gasklephuis reinigen en waarmee.

Alvast bedankt
Harry

martens383

Geplaatst door martens383 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hennep (0), 13 jaar geleden

ik weet niet waar deze zit bij ibiza maar gewoon de buis vanaf luchtfilter volgen deze komt aan op gasklephuis ( daar zit de klep in , je kabel van het gaspedaal zit er aan de buitenkant op een scharniertje zeg maar ) hier de buis van luchtfilter eraf halen dan klep inspuiten met spuitbus remmenreiniger en met een niet pluisende doek ( oude shirt ofzo ) schoonwrijven vooral de rand van de gasklep. meestal kom je er maar met 1 vinger in weinig ruimte wil je em echt helemaal schoon hebben zou je het hele gasklephuis eraf moeten halen maar bestel dan van tevoren een nieuwe pakking voor het gasklephuis.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.