Seat Leon: Hoe verwijder je het binnenpaneel van Seat Leon?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Doordat ik ook te maken heb met het veel voorkomende water probleem in de deuren van mijn Seat Leon, wil ik graag het binnenpaneel verwijderen om dit op te lossen. Alleen bij frequente pogingen dit voor elkaar te krijgen zijn niet geslaagd. Kan iemand mij misschien in simpele woorden uitleggen hoe je dit binnenpaneel kan demonteren? De twee moeren aan de onderzijde van de deur heb ik gevonden, ook het deurlampje en electische bediening van de ramen knop kan ik er goed uit krijgen. Alleen zowel links als aan de rechter onder zijde van de binnenplaat wordt deze nog geklemd door e.e.a. mechanische.

Graag jullie hulp hoe ik deze binnenplaat netjes los krijg?

Martijn02

Geplaatst door Martijn02 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

achter de deurgreep (die mooie zwarte die je beetpakt om de deur dicht te trekken, daar zitten ook nog 2 schroeven achter. voorzichtig afdekkap verwijderen en daarna kan je het duerpaneel (dat verder geklikt zit) met enig gepast geweld demonteren.

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.