Seat ibiza: Ibiza 1996 met lpg probleem. auto rijd perfect op benzine prob m

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 cc 4 cilinder 8 kleppen

l.s,

sinds gisteren doet mijn g3 installatie raar. normaal gesproken rijd en start de auto goed op gas alleen sinds gisteren wild e auto niet meer lekker rijden op gas. het werkt wel maar het lijkt alsof hij ineens te weinig gas krijgt. als je rustig gas geeft aan de hand van de toeren dan loopt het toerental op maar geef je te veel gas dan gaat hij blubberen en neemt het toerental af ook is de kracht van de motor gereduceerd tot 10 procent of zo en is hij zo sloom als wat. als je rijd op benzine is er neits aan de hand. ik heb mijn bougie's vandaag vervangen samen met de luchtfilter maar dit was niet het probleem. ik vermoed dat er iets is wat de gastoevoer hinderd. iets van een gas filter of zo of misshien een pompje of iets dergelijks. weet iemand iets voor dit probleem. erg graag.

alvast bedankt,

René Weteling

reneweteling

Geplaatst door reneweteling (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

er zit een gasfilter gemonteerd, deze zou je kunnen vervangen om te kijken of het uithaalt.. en verders is het een echt gasprobleem, dus delen vervangen die niet van de gasinstallatie alleen zijn zal geen zin hebben.

zelf zou ik de auto fijn naar een gasspecialist brengen....


mvg

reneweteling (0), 17 jaar geleden

ja maar als je alles weg brengt leer je zelf niets... ik ben best handig met motoren alleen van gas weet ik nog niet zo veel maar dat komt wel weet je waar ik deze filter kan vinden?

groetjes

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Een verdamper gaat eigenlijk zo 100.000 KM goed mee en daarna kan je dus problemen krijgen zoals dit bijvoorbeeld.

Wat je kan doen is kijken of de koelwaterslangen goed warm worden zo ja dan moet je gewoon echt naar een gasspecialist gaan.Zelfs garages/dealers doen dit,dus jij zal er ook aan moeten geloven.

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag Rene,

als je je auto naar een LPG specialist brengt..wat echt noodzakelijk is....kun je toch kijken als ze er aan werken. Ik weet dat niet iedereen daar even blij mee is maar ze hebben toch niets te verbergen en gaan toch geen rare dingen met je auto doen. Misschien handig om af te spreken dat je na de analyze de keuze wilt hebben tussen laten maken of zelf doen...vaak is laten doen net zo duur

Laat ff weten wat ze gevonden hebben,

Hans

VG392 (0), 17 jaar geleden

Hallo Rene,

Wat voor gasinstallatie zit er in jouw auto?

reneweteling (0), 17 jaar geleden

Hallo allen,

Super bedankt voor alle reacties en sorry voor mijn late reactie ik kon deze site niet meer vinden . maar iig het probleem is inmiddels ingeruilt voor een nieuw probleem. nogwel dezefde auto allen het eerste probleem is opgelost. het zat zo ik ging kijken onder mijn dash en kwam allemaal zooi qua draden tegen. dus knip knip en netjes alles opnieuw gesoldeerd en niet inelkaar gedraaid. alles netjes weggewerkt en de installatie werkt als een zonnetje. dus ik suggereer voor de duidelijkheid deze tread te sluiten en dan ga ik nu een nieuwe starten ik hoop dat jullie me weer komen helpen alvast bedankt.

mvg

Rene

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.