Seat Ibiza: electrisch ramen via ab sleutel sluiten???

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 i schakel

Hallo, is het mogelijk om met de afstandsbediening voor de centr.deurverg.ook je ramen automatisch te laten sluiten net als bij de opels deze wordt ook comfortsluiting genoemd.groetjes danny...

Danny1949

Geplaatst door Danny1949 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

dat kan! het mooiste/beste een sluitmodule van votex monteren, deze is op type verkrijgbaar bij de dealer..

paul,

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Standaard kan dat niet en wat Paul beschrijft heeft zeker niet elke dealer.Ik ken het in ieder geval niet,maar het zal zeker wel werken als Paul dit zegt.

MBQ (0) PRO, 17 jaar geleden

Het is inderdaad wel mogelijk om het met een raamsluitmodule op te lossen Danny, maar in de VW/ Audi groepen dus ook jouw Seat worden al heel veel voertuigen uitgeruist met comfort.

* Draai de sleutel in LV portier in de "lock" positie.
* Vervolgs in de "Unlock" en houdt deze vast. <--- niet werken?
* Nogmaals in de "Unlock" positie en houdt weer vast. <--- nog steeds niet?
* Geen comfort hebben en oplossen door een raamsluitmodule.

Danny1949 (0), 17 jaar geleden

Hallo allemaal bedankt voor jullie reacties, Maarten ik ga het uitproberen en paul ik ga het navragen bij de dealer, oke dan laat ik het nog weten, groetjes danny..

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag Danny,

je zou eens kunnen kijken op de sloop of zo of daar toevallig een zelfde type Ibiza ligt als de jouwe maar dan in een zeer dure meestal ook complete uitvoering. Onder de achterbank ligt een grote module met een zwik kabels eraan die comfortsluiting heet. Ook de bekabeling heb je van dit voertuig nodig en je zult je eigen bekabeling naar achter moeten uitwisselen met deze bekabeling. Kan allemaal wel maar is een hoop werk als je al zon type Ibiza kunt vinden. [cupra, tdi etc.] Ik weet dat sommige vergrendelingssetjes met klapsleutel [ik zie ze op marktplaats regelmatig staan] niet alleen vergrendelen maar ook een derde knop hebben voor het aansturen van dit soort geintjes.....zou je je eens in moeten gooien...setjes zijn niet duur en je hoeft alleen maar bij de schoenmaker de bijgeleverde sleutelschachten als jou standaard sleutel te laten vermaken.[kun je op wachten, meestal 2 voor 5 eurie ofzo]

Laat maar ff weten wat je gedaan hebt,

Hans

MBQ (0) PRO, 17 jaar geleden

Hihi, toch maar naar de echte dealer !!!

MBQ (0) PRO, 17 jaar geleden

Was een geintje, met Respect.

Greetz M,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.