Seat Cordoba: Katalisator

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4-16v

Ik moet mijn katalisator vervangen i.v.m. een los flexibel stuk wat in de pijp naar voren zit, dit geheel bestaat uit een stuk.
Mijn vraag is nu, de oude die onder de auto uitkomt moet volgens de garage terug naar de leverancier van de nieuwe katalisator.
Heeft hier iemand ooit eerder van gehoord en wat is precies de reden, of zit er in zo'n katalisator weer iets waar iemand zijn zak mee kan vullen. (kostbare metalen of zo??)

mariok

Geplaatst door mariok (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

waarom de hele kat vervangen? niks hoor ''niet'' nodig... tegenwoordig zijn deze flexible stukken gewoon en in div, maten LOS te koop..voor slechts enkele tientjes ben je weer klaar.. het is een kwestie van het nieuwe stuk aanlassen aan de al bestaande kat, dit is zomaar klaar en gaat voorlopig ook niet meer stuk.

in het land der blinden, is één OOG konning... DUS OPLETTEN.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.