Seat Cordoba: Cordoba 2003 krijgt even geen brandstof?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v 100pk

Hoi, ik heb het volgende probleem. Tijdens het rijden komt het steeds vaker voor dat de auto even geen brandstof krijgt. Dit gebeurt als de auto warm is en in alle gevallen reed ik tussen de 80 en 120 km/uur. De frequentie was eerst eens in de 3 weken, nu al 1 a 2 keer per week. Ik heb nog steeds garantie op de auto en bij de dealer konden ze niks vinden. De computer slaat geen fout op. De storing komt voor met en zonder de cruise control aan. Wie kent dit probleem, en beter nog, wie weet de oplossing?

Mvg

pwissink

Geplaatst door pwissink (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Laat ze de zekering van de brandstofpomp maar eens controleren en eventueel vervangen.Hij is gewoon heel maar kan voor een overgangsweerstand zorgen waardoor de pomp niet vol draait.

pwissink (0), 17 jaar geleden

Hallo Alexander242, kan dit er ook voor zorgen dat af en toe de auto bij het wegrijden (bv bij stoplicht) ook even inhoudt? Motor loopt sationair niet helemaal goed. Ik zal je tip door geven aan mijn garage ik heb er een afspraak voor volgende week. Ik zal je op de hoogye houden.

Mvg

Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.