Seat Cordoba: Koppeling vervangen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 i

Hoe kan ik het makkelijkst de koppeling/drukgroep vervangen ?
Moet de hele motor eruit of is alleen de bak uit te bouwen ?.
Graag een beschrijving a.u.b.
Gr. Jan.

Jan Korpel

Geplaatst door Jan Korpel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

u-l-f-t (0), 17 jaar geleden

hallo jan de bak kun je er achter heen halen en rechts voor de aandrijfas los halen allen bij de bak en niet vergeten 1 klein m 6 boutje boven de as van de versnellingsbak rechts dus 1 klein boutje met half rond plaatje en links voor haal ik altijd de hele as weg ivm de ruimte en plaats een steun boven de moter en dan verwijder je de rest startmoter,lv de motersteun, de bedrading. en dan hang je de moter schuin naar beneden en als je de bak los van bouten hebt dan de bak iets er uit halen en dan een kwart slag draaien met de flens van de aandrijfas naar boven en dan de bak weg halen( dit ivm de ruimte van het differenteel) dat was het veel sterkte er mee mvg Gerrit

Jan Korpel (0), 17 jaar geleden

Gerrit bedankt voor de duidelijke uitleg.
M.v.g. Jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.