Seat Leon: leon 1.6 16v met necam installatie. Loopt onregelmatig op gas

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,

Sinds kort heb ik het volgende probleem. Als ik lpg tank blijft de meter waarop je kan zien hoeveel er in de tank zit op 0 staan. Ook het lidje dat aan mijn deskboard gemonteerd is blijft op rood staan. Net alsof er geen gas meer in zit. Dus zowle meter op tank al op deskboard geeft "leeg"aan. Dit terwijl de tank vol is. Sinds ik dit probleem heb loopt de auto onregelmatig op gas. Veranderd van toerental wanneel ik het gaspedaal een stukje indruk en stilhoudt. Ook schommeld mijn koelwatertemperatuurmeter van 0 naar weer gewoon 90 en dan weer naar 0. Als ik wat met het gaspendaal speel houdt het op. Op benzine rijdt de auto perfect. Rara wat is er aan de hand. Wie kan mij verder helpen? Hebben deze problemen met elkaar te maken of is het otevalligheid dat ze tegelijk optreden. Alvast hartelijk dank voor de hulp.

Groetjes Geert

goony

Geplaatst door goony (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Voor het probleem met de gasinstallatie zou ik even naar een gasboer gaan en het probleem daar voorleggen.
Voor de temp.veranderingen vermoedt ik dat de temperatuursensor defect is.
Zou naar de garage gaan en storing uit laten lezen.

Ricky.

goony (0), 17 jaar geleden

Ricky, bedankt voor je reactie.Ik dacht idd ook aan de temperatuursensor. Als deze defect is kan dat toch ook invloed hebben op haperen moter? Ik dacht misschien hebben deze twee dingen met elkaar te maken? Betreft o waarde die tankmeter aangeeft zou wel eens aan vlottertje kunnen liggen dnk ik of aan meter op de tank. Maar het is zo gek dat alle drie problemen tegelijk voorkomen?

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Als de temperatuursensor stuk is kan deze cker motor problemen gaan geven,maar dit heeft niets te maken met de vlotter/meter van de gasinstallatie,daarom het is toch verstandig om de auto uit te laten lezen.
Misschien ergens een slechte verbinding/massa of een kapotte zekering?

Ricky.

goony (0), 17 jaar geleden

Ok Ricky, wederom bedankt voor je reactie. Ik ga maandag even naar de dealer en laat hem uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.