Seat Altea: Levensduur 1.9 TDI 77 kw

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 77 kw

Hallo,

Is een Altea 1.9 TDI 77kw met 140.000 km een goede koop? Ik vraag me af hoe lang zo'n blok het bij normaal gebruik uithoudt. Is de 77 kw versie voldoende voor de Altea? Zijn er specifieke problemen bekend?

Alvast dank.

pha

Geplaatst door pha (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Hoe lang een motor het uithoud ligt grotendeels aan de persoon die op de bestuurdersstoel zit, dus hoe ermee om word gegaan, ook het onderhoud telt wel mee..

Zoals gewoonlijk zul je op den duur wel eens wat mankementen krijgen, maar dat heb je bij elke auto wel.

Daarbij kan de motor zelf meer dan het dubbele aan km's wel hebben..

Gr Stefan

JWJ23 (0), 13 jaar geleden

Ik weet dat de VP-TDI's wel vaker meer dan 5 ton halen, de PD-TDI's? meer dan 300000 denk ik. Heeft ie optijd al zn beurten gehad?

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

VP-TDI PD-TDI het maakt allemaal niet uit..... Veel is te wijten aan de eigenaar zelf, en niet iedereen heeft gevoel voor techniek.

Gr. paul

pha (0), 13 jaar geleden

De auto is volgens het onderhoudsboekje geheel volgens schema onderhouden. Verder nog aandachtspunten bij de Altea? Er zit nu een after-market radio in. Weet iemand of deze te vervangen is door origineel Seat (dubbel DIN)... Zijn deze gebruikt goed verkrijgbaar..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.