Seat 0: Mijn auto start niet meer

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 cl

Hallo, ik heb een seat ibiza uit 1994 met een 1.3cl motor. Ik had de laatste tijd last van slecht starten en onrustig bij stationair. Ik ben nog thuis gekomen maar nu start hij helemaal niet meer. ik heb de bougies al vervangen maar dit was niet het probleem. Heb gekeken naar de bougiekabels die zaten goed, misschien is het de verdelerkap of iets anders. kan iemand mij helpen?

ibiza 94 twente

Geplaatst door ibiza 94 twente (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

roysim (0), 17 jaar geleden

krijgen de bougies wel een vonk??zoja mijn advies is vervang de rotor en verdelerkap en als je het goed wil doen ook het luchtfilter en benzine filter eigelijk dus een grote beurt +wat extras. het kan eigelijk best veel zijn als dit het niet is bijvb.onsteking verlopen distiebutieriem versprongen bobine kapot katalyzator die dicht zit computer storing en het kan als er een chip in je sleutel dat deze niet goed word gelezen probeer is met je reserve sleutel maar kijk eerst maar of je wel een vonk heb.mvg roy

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Voetpakking van carburateur misschien gescheurd, beweeg eens met de luchtfilter om te voelen of deze los zit, komt vaak voor namelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat 0 of stel zelf een nieuwe vraag.