Seat Arosa: Motor slaat af bij stationair draaien en het sputtert

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Allen,

Probleem:
In het verleden sloeg mijn auto alleen af voor stoplichten en sputterde hij bij het optrekken. NU: slaat mijn auto af bij het stationair rijden en lukt het niet meer om mijn auto op gang te krijgen.

Mijn auto is vervolgens uitgelezen en toen was er 1 foutmelding te ontdekken, nl; mijn temperatuursensor moest vervangen worden. Zo gezegd zo gedaan, die is nu vervangen maar het probleem is nog niet opgelost. Vervolgens heb ik de volgende onderdelen laten nakijken en sommige vervangen nl. bobine, bougiekabels, bougies, verdeelkap, koppakking en benzinetank laten reinigen en nieuwe injectiefilters laaten plaatsen. Het heeft mij tot nu toe bijna 600,- al met al gekost en u raad het al, het probleem is nog NIET opgelost. Wie o wie kan mij helpen, ben ten einde raad!!!!

Alvast bedankt.

kitty23

Geplaatst door kitty23 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

kitty ik weet niet of het de oplossing is maar je hebt nu al zoveel laten doen ik zo zeggen laat de toerental sensor vervangen die kan ook dit soort problemen geven en is niet zoveel werk en laat de gasklep eens reinigen en in de bassisstand zetten.

groetjes jan.

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Jan T, mbt die gasklep reinigen, ik weet dat dit ook vaak voorkomt bij golf 4, kun je deze instellen mbv vag-com?

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

patrick bij de golf vier komt dit ook voor ja maar of de mogelijkheid op je vag-com zit weet ik niet maar ik denk het wel wij hebben de kast van volkswagen.

groetjes jan.

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ok, bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.