Seat Arosa: airbag passagierszijde

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Onlangs zijn beide airbags uitgesprongen bij een tik op de bumper. Het probleem is nu dat de airbag bij de passagierszijde niet terug wil.
Het is toch mogelijk om deze weer naar binnen te drukken? Het bovenste gedeelte zakt niet mee naar binnen, voor de rest zou ie er gewoon weer invallen naar mijn mening. Die aan de stuurzijde is geen probleem, dat is al opgelost, maar het probleem zit 'm dus echt puur aan de passagierszijde.

In ieder geval alvast bedankt,

Moegie.

Moegie

Geplaatst door Moegie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

mo als je airbags geploft zijn dan moeten ze vervangen worden of ze nu wel of niet terug testoppen zijn want eenmaal geploft dan werken ze niet meer dus bij een volgende klap heb je ze gewoon niet tenzij je de boel laat vervangen.

groetjes jan.

Moegie (0), 17 jaar geleden

Dat begrijp ik natuurlijk, maar dat is het 'm juist. Het is voor mij geen 'must'.

Bedankt.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Moegie]Dat begrijp ik natuurlijk, maar dat is het 'm juist. Het is voor mij geen 'must'.

Bedankt.[/quote]
of het een MUST is, zal blijken na een evt zijdelingse aanrijding... je leven kan hier vanaf hangen, vergis je niet in dit soort zaken!

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.