Seat Leon: Motorblok is kapot

Brandstof: Diesel, Motorcode: Sdi 1.9 AQM

Ik reed vrijdag na mijn werk toe en bijna de afslag na mijn werk op de snel weg zag ik ff kort wit rook achter me en daarna viel meteen mij motor uit!Ik reed op dat moment tussen de 130 a 140 (dit deed omdat aan de late kant was)en was aan het inhalen ik hoorde een grof geluid toen hij uitviel en heb hem meteen aan de kant gezet. Daarna onder motorkap zag ik dat mij koelvloeistof oop was en een plas vloeistof op de kap onder de motor bij de distibutie riem en wat op olie leek. Dus aan de Awnb gebeld en die zei dat er waarschijnelijk een gat in mijn motorblok zat en gisteren werd dat bevestigd achter de dynamo.Ik heb een seat Leon van 2002 en heb 20637 op de km teller en rij vrij rustig hoe kan dan zoiets gebeuren? en wat er is er gebeurd?

Seat leon105

Geplaatst door Seat leon105 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

mits de wagen goed onderhouden is (dus bij 15.000 zijn beurt heeft gehad) dan zal er ergens wat zijn stukgelopen waardoor 't een en ander het heeft begeven. en met nog geen 30.000 op de teller kan je hem gewoon bij de dealer onder garantie laten maken.

mvg

steef11065 (0), 16 jaar geleden

is de km die je doorgeeft wel de juiste?
20 duizend km in 5 jaar voor een diesel lijkt mij stug
grtn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.