Seat Marbella: Motormanagement

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.9I

Ik heb dit Marbella'tje nog maar 3 weken en weet verder weinig af van de technische staat waar het in verkeerd heb het te goeder trouw gekocht bij een autohandelaar in Heukelom en op zo'n goedkoop wagentje gaven ze geen garantie...

Bouwjaar augustus 1997

Bij de eerste keer starten is er nog niets aan de hand met het toerental.Het doet zich voor als de motor voor een tweede keer gestart wordt en dan start hij niet in 1 keer maar de 2e of 3e keer pas en dan krijgt de motor 'kuren'
Bij stationair draaien, voor bv stoppen voor stoplichten, gaat het toerental ineens absurd omhoog naar 2500/3000 en als ik gas geef en optrek valt het stationair terug naar 1000(normaal)

Er is al een andere monopoint injectie ingegaan maar die heeft weinig tot niets geholpen,het euvel is nog
Nu wordt gedacht aan het motormanagement (ecu)

Voordat het me nog meer geld gaat kosten,
Is dit voor iemand herkenbaar?

lslbutterfy

Geplaatst door lslbutterfy (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cat.qatar (0), 13 jaar geleden

controleer eens je bdp sensor, die zit aan de poeliezijde, misschien is die vervuild met olie en smeer twee boutjes en hij ligt eraf..
controleer ook je gaskabel en alles wat dr aanhangt op soepelheid...misschien loopt er iets zo stroef dat het toerental hoog blijft..

lslbutterfy (0), 13 jaar geleden

Het is niet wat hierboven is aangegeven , er is gekeken naar die punten, we puzzelen verder....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.