Seat marbella: motorstoringslampje marbella 1996

Bouwjaar: 1996

ik heb een probleem en kan het niet vinden , als ik gas geef gaat het storingslampje branden+piepen ,bij gas los gaat het lampje uit en houd op met piepen, dit doet ie in periodes. ook stortert de auto heel erg en valt net voor het terug schakelen bij een bocht uit . de auto loopt stationair af en toe ook niet goed. kheb ook al een keer gehad als je rijd dat de auto niks meer doet de motor loop wel maar gas geven,schakelen niks doet het ,het is net of hem in ze vrij hebt staan ,als je opnieuw start doet ie het weer goed. is er iemand bekent met dit probleem en kan me zegen waar het aan ligt,ik zit zelf te denken aan de stelmotor maar weet het niet zeker ,bogies zijn al vervangen.

sandro10788

Geplaatst door sandro10788 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

als ik het zo hoor heb je meerdere problemen.. 1 met je motor en 1 met je versnellingsbak.

het piepen van je storingslampje is lastig te zeggen... hiervoor zul je denk ik toch echt ff naar de garage moeten (óf is je oliepeil soms veel te laag?!)

en het probleem met schakelen klinkt voor mij heel vaag....

dus ik denk dat een bezoekje aan de garage niet misstaat.


mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.