Seat Marbella: ontstekingsafstelling welke merktekens F of H

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900

Ik weet niet wat de juiste afstelling is van de ontsteking.
In een lijst staan 2 mogelijkheden genoemd nl. 5 of 10 graden voorontsteking.
Op het carter staan verschillende streepjes, van rechts naar links, neem ik aan begint met BDP en daarna zie ik 2 streepjes met daarboven een letter F en verder naar links H.
Wie weet wat die letters aangeven en wat de correcte voorontsteking is.

audirijder

Geplaatst door audirijder (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik zou (als ik het niet wist) gewoon op beide uittesten, kijken op welk van de 2 hij het beste loopt en niet pingelt. Anders even telefoontje naar seat dealer, die verteld je dat wel.

havana4242 (0), 17 jaar geleden

Ik heb ooit de rotor losgehaald zonder te markeren en heb 't toen "op gevoel" weer afgesteld. Vervolgens nog even naar een autobedrijf geweest om 't toch met de strobo af te laten stellen. Monteur zat een beetje te draaien en te klooien. Uiteindelijk zei hij: gebruik je gevoel en kijk hoe die loopt. Die strobo had hij niet eens nodig gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.