Seat Cordoba: Onregelmayig stationail op gas en benzine

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb al een jaar een probleem met het stationair lopen van de cordoba. Het toerental tijdens stationair lopen varieert van 1000 tot 300tpm. Hij doet dit zowel op benzine als gas.

Ik ben al een keer of 10 bij de garage, ook bij de gaspecialist, geweest, maar na een paar weken komt het probleem weer terug. Het begint meestal als ik op benzine heb gereden en dan omschakel naar gas. Deze week was het weer raak. Er is al van alles vervangen en gereinigd, maar wat precies heb ik niet paraat.

Is er iemand die enige suggesties heeft of ervaring heeft met dit probleem?

Alvast bedank voor je reactie

Hans

hansinkenhaag

Geplaatst door hansinkenhaag (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Staat er geen storing in?
Lijkt me toch een probleem van het gasklephuis,is deze al gereinigd en juist in basis gezet?
Kan ook valse lucht zijn of een defecte temp.sensor.

Ricky,

hansinkenhaag (0), 17 jaar geleden

Het gasklephuis is gereiningd en volgens mij ool vervangen, bij de garage hebbne ze eerst gezocht naar valse lucht, maar niets gevonden, en de temp sensor is ook al vervangen. Wanmorgen constarteerd ik wel dat er koelvloeistof wegelekt uit de het moterblok. Waarschijnlijk is er geen relatie, maar ik ben geen expert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.