Seat Leon: radio staat op safe

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900tdi

hallo,wie weet raad ik heb een leon ik heb de zekering stuk gehad van de sigaretteaansteker en heb de verkeerde zekering eruit getrokken ,ik heb de radiozekering eruit getrokken en er weer in gedaan en 2 keer de code verkeerd ingevoerd (domdomdom)maar nu staat er in het display van de radio SAFE en nu kan ik de juiste code niet meer invoeren,moet je nu de radio een tijd aan laten staan zodat er een wachttijd afloopt van een half uur ofzo wie kan mij hier antwoord opgeven.

Peter8809

Geplaatst door Peter8809 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

1 uur inderdaad op contact laten staan of in ieder geval niet de sleutel eruit halen.Dan krijg je weer 2000 in beeld.

Suc6

oscar46 (220), 17 jaar geleden

[quote=Peter8809]hallo,wie weet raad ik heb een leon ik heb de zekering stuk gehad van de sigaretteaansteker en heb de verkeerde zekering eruit getrokken ,ik heb de radiozekering eruit getrokken en er weer in gedaan en 2 keer de code verkeerd ingevoerd (domdomdom)maar nu staat er in het display van de radio SAFE en nu kan ik de juiste code niet meer invoeren,moet je nu de radio een tijd aan laten staan zodat er een wachttijd afloopt van een half uur ofzo wie kan mij hier antwoord opgeven.[/quote]
wat is het voor radio?
als het goed is heb je de code er toch van!?

Peter8809 (0), 17 jaar geleden

Alexander ik ga het proberen en laat het wel weten of het gelukt is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.