Seat Cordoba: rijd niet goed meer '' stotteren'' gaat niet harder dan 30

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Ik heb een probleem met mijn seat cordoba ,wouw hem laatst starten maar de accu was leeg. Ik heb niks laten branden maar toch was die leeg(vond ik al erg vreemd),heb hem vervolgens gestart met startkabels en hij deed het . Ik liet mijn auto vervolgens een half uurtje stationer draaien ,en hij liep gewoon keurig. Maar hij bleef wel op benzine staan en schakelde niet over naar gas !(het was de afgelopen tijd wel vaker voorgekomen dat het steeds langer duurde voordat die overging op gas ) Toen ik wouw wegrijden begon het probleem ,hij begon gigantisch te stotteren en reed ongeveer nog maar 30 km +/-(om een beetje vooruit te komen moest ik of in me 2 of me 3e versnelling rijden ) .
Dus er is niet meer mee te rijden heb ook nog een paar keer de acco volledig opgeladen maar hij trok hem zo weer leeg.
Waar kan dit aan liggen ?? en wat zijn ongeveer de kosten ?

mvg niels
Den Helder

niels1415

Geplaatst door niels1415 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Otto van Dijk leiden (0) PRO, 13 jaar geleden

Volgend mij Loopt de auto op 2 brandstoffen tegelijk??
Verklaard ook waarom je accu steeds leeg is,waarschijnlijk blijft het relais hangen dat voor de overschakeling zorgd.
Heb je al lekstroom gemeten??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.