Seat Toledo: seat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

ik heb een seat toledo 1.9 tdi met 180.000 km op de teller
deze auto start 's morgens geweldig alleen als die warm en je zet de motor uit hoor je een apart geluid en als je dan de auto weer warm start slaat die niet aan en moet je echt een tijdje door starten voor die aanslaat.
de dealer heeft de temperatuur sensor vervangen en de lucht massa meter maar zonder resultaat. nu zeggen ze dat de brandstofpomp stuk is.

wie kan me helpen

groetjes rene

rené9498

Geplaatst door rené9498 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jos_br.5980 (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat de dealer je temperatuursensor vervangen heeft geeft al aan dat ze hier een probleem verwachten. Het is echter zo dat wanneer de motor warm is en je trekt de stekker van deze sensor eraf, en de motor start (met verhoogd toerental) direct, mankeerd er iets aan de startmotor. Wanneer deze vervangen wordt door een origineel ruil exemplaar start de motor weer goed. De Lmm heeft in dit verhaal niets te zoeken.

Jos.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Ben ik het ook mee eens,alleen dat aparte geluid bij het afzetten past dan niet in het verhaal,maar misschien heeft dit niets met de klacht te maken.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.