Seat Altea: seat altea 1.6 preference

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

ik heb een probleemje:
ik ben 4 weken geleden naar servie geweest,ik kreeg daar veel problemen met de licht, lampem gingen snel kapot,ik liet ze daar vervangen en op de terug reis weer kapot.
Nu hier in Nederland heb ik een raar probleem, als ik nou de auto rijd en bij het afslaan rechts dan gaat in een keer de gloeilamp indicator branden en de rechtse kimpperlicht gaat heel snel knipperen, terwijl de lamp ook af en toe uitvalt.
ben met de auto naar een onafhankelijke garage geweest, maar ook daar koneden ze het probleem niet vinden, de monteur heeft 2 nieuwe achterlichten geplaatst maar gisteren trad het zelfde porbleemn weer op.
wat kan hier de oorzaak zijn?
volgens de monteur moetende lampen eleke 3 tot 6 maanden worden vervangen.
klopt dit?

robotx

Geplaatst door robotx (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Waarom een lamp vervangen na 3 maanden ? Laat je ze dacht en nacht branden dan ?

Als 1 knipperlicht snel knippert, betekent dat dat er ene niet werkt, of het lampje is dat kapot, of er is ergens een los of slecht contact..

Ging alleen het lampje van het knipperlicht kapot, of zijn er nog meerdere die kapot gaan ?

robotx (0), 14 jaar geleden

in servie gingen ook van de voorlampen 2 lampjes kapot, maar daar vertelden ze dat het misschien kwam door de gaten oo het wegdek dat de auto trillingen maakt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.