Seat Altea: mistlampen voor en achter werken niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 FSI

hallo, ik heb een seat altea waarvan de mistlampen voor en achter niet meer werken, de controle lampje's branden ook niet.
ik heb 2 andere koplampen gemonteerd(alleen de lampen H7) en 2 andere stadalichtjes dit waren led lampjes, maar aangezien hij storing gaf heb ik er weer 2 5w ingedaan en was het storingslampje van de verlichting uit.

sinsdien werken de mistlampen niet meer, ik weet niet of het met elkaar te maken heeft?

is dit probleem bij iemand bekent of kan iemand mij aan een schema helpen?

hij is bij de seat uitgelezen,maar zaten geen storingen in.

groeten Alfred

alfred30

Geplaatst door alfred30 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joba (0) PRO, 14 jaar geleden

Normaal als je andere lampen monteerd die meer stroom trekken herkent de computer een hoger stroomverbruik (dat hij dus niet verwacht) en denk dat het een kortsluiting is dus stuurt hij ze niet meer aan.
Het zou voldoende moeten zijn om de sleutel uit het contact te halen en het contact weer in te schakelen zodat hij ze reset.

Succes

alfred30 (0) PRO, 14 jaar geleden

de lampen die ik had vervangen,zijn weer lampen ingekomen met juiste Watt, het lampje van lamp defect brand ook niet meer, maar het kan toeval zijn dat de mistlampen het nu niet meer doen.

Of gaan de schakelaars wel vaker stuk?

Alfred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.