Seat Ibiza: Seat ibiza 2000 1.9tdi (90pk) Vermogensverlies wat is de oorzaak

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi (90pk)

Hallo,

Ik heb een seat ibiza met een 1.9tdi die mij altijd zorgenloos van a naar b heeft gebracht! maar gister na zo ong 50 km rijden kwam ik op bestemming heb de auto uitgezet en ben na een halfuur weer opweg naar huis waarbij ik merk dat ik geen vermogen meer heb! boven de 2000rpm heb ik totaal geen kracht meer. wat zou het kunnen zijn? ik heb het gevoel alsof de auto in de noodloop oid zit. ik hoop dat jullie mij iets wijzer kunnen maken dan dure kosten te maken bij een garage terwijl het misschien iets heel simpels is!
Hopelijk komen we er zo samen uit!

Gr

jeejjeej

Geplaatst door jeejjeej (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Kan van alles zijn dus laat hem eerst even uitlezen en kijken welke storing(en) erin staan. Zijn meerdere mogelijkheden maar eerste verdachte's zijn de luchtmassameter, een vacuumslangetje, regelklep N75.
Vaak als er geen storing in staat dan ligt dit 9 van de 10x aan de luchtmassameter.

jeejjeej (0), 10 jaar geleden

Ik heb de auto vanmiddag laten uitlezen en de storing kwam toch bij de luchtmassameter weg! Alleen vond ik de bedragen aanzienlijk hoog wat ze vroegen voor een nieuwe lmm, hebben jullie mischien een site waar ik er eentje goedkoop kan weghalen? het is een "Bosch 0 986 284 001"

Alvast bedankt

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

Een beter alternatief is de Pierburg kosten rond €65,-

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.