Seat Ibiza: Seat Ibiza '97 deurslot lam

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Door de vorst heb ik regelmatig dat mij slot bevroren is van de auto. Nu was dit laatst weer zo en ging met wat kracht toch draaien (de sleutel) maar deze keer niet zoals altijd open. Nu is het slot 'lam' hij draait heel makkelijk en er gebeurt niks. Aan de passagierskant werkt het nog prima, heb centrale deurvergrendeling dus loop nu elke keer rondje om de auto heen.

Nu is mijn vraag: Is dit te repareren? Moet er nieuw slot in, zo ja moeten dan alle sloten vervangen worden (mits je een sleutel wilt blijven gebruiken)? Of kan je een bepaal deel overzetten?

Ik hoor graag van jullie!

erikvg

Geplaatst door erikvg (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Erik ik denk dat je het pootje hebt afgebroken wat tussen de twee delen van het slot in zit. Het is te doen zelf maar nu en als dit voor jou de eerste keer is ??? Het is voor VAG monteurs dagelijks werk. Vraag om een richtprijs. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.