Seat Leon: seat leon zwembad onder de bijrijdersstoel?????????????????

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 150 pk tdi

het probleem met de niet goed afdichtende binnepanelen, van de deuren is mij bekend, alleen vandaag vond ik het erg vochtig in de auto, dus maar eens op onderzoek uitgegaan, wetende dat mijn rechterdeurpaneel niet goed afdicht, dus ikke voelen onder bestuurders mat, helemaal droog, bijrijders mat ook helemaal droog, voel ik rechtsachterin onder de mat, helemaal nat, en links was weer droog, mmmmmmmm vreemd, alles maar eens losgemaakt, schrik ik me eigen de t**us, alle matten onder de bijrijders stoel, helemaal volgezogen met vocht, en er staat een dikke cm laag water op de vloer, ik heb er nu dus handdoeken neergelegd, en er een blaaskachel ingezet om het goed droog te krijgen, maar ik blijf dit erg absurd vinden, want zoveel water komt er echt niet via de dorpel naar binnen.

nu heb ik van de week wel, de onderkant laten wassen, in de wasbox, en dat is nogal een harde straal, dus dan zou er een gat in de bodem moeten zitten, maar ik heb 'm van de week op de brug gehad, voor de apk, en geen gat te zien.

dus iemand een oplossing, buiten een vochtvreter om.

bassochist

Geplaatst door bassochist (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Santa (0), 17 jaar geleden

[quote=bassochist]maar ik blijf dit erg absurd vinden, want zoveel water komt er echt niet via de dorpel naar binnen.[/quote]
ECHT wel........

Het vocht wordt eerst opgezogen door het isolatiemateriaal en tegen de tijd dat dit verzadigd is. begint het waterpeil in de auto te stijgen......

bassochist (0), 17 jaar geleden

mijn deuren hebben wel vaker gelekt, en het is toen ook opgelost, maar sinds een paar maanden is het weer terug, en bij de vorige keren dat het probleem optrad had de auto dagen achtereen in de hevige regen gestaan, en toen waren alleen de matten een klein beetje vochtig, en nu heeft de auto al een hele tijd geen regen meer gezien, en in ene staat een flinke plens water.

Santa (0), 17 jaar geleden

Wellicht dat dus dat water AL DIE TIJD dus WEL aanwezig was maar gewoonweg door jou nog niet werd opgemerkt..??
Enig idee hoeveel water er in dat isolatiemateriaal kan worden opgezogen??
Nee, zoveel water door een zo op het oog niet te ontdekken gat in de bodem lijkt mij apekool.
Check om te BEGINNEN eerst maar weer eens het deurrubber. Kijk of daar ook water IN staat. Daarna toch de deurtjes zelf maar weer eens goed testen.
Voordat je je van alles in je hoofd haalt, zul je toch eerst wat mogelijke oorzaken moeten uitsluiten, lijkt mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.