Seat Cordoba: sleutel kwijt nieuwe sloten van polo erin maar start niet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Nadat mijn kind voor de zoveelste keer mijn autosleutel kwijt heeft geraakt had ik nu echt pech .6 weken geleden had een bekende met een garage mij aangeboden om mij te helpen heeft achteraf sloten opgezet van een vw polo 6 wkn later start hij nog niet wat moet ik doen !!!!!!!!! heb geen cv en alarm dus ik weet het echt niet meer heb auto maar opgehaald dmv slepen zo boos was ik op bekende, we moeten elke te voet overal heen.

ucci

Geplaatst door ucci (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

tyko (0), 12 jaar geleden

ik denk immobilizer probleem>>> in de sleutel zit een chipje en "in" het contactslot een ontvang"ring" die (in goeie combi) de startonderbreker (immobilizer) deactiveert. oftewel ik denk dat het een of ander nog niet juist gecodeert is.
In geval van immobilizer probleem start ie vaak net even om 2 tellen later weer uit te slaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.