Seat Ibiza: Spoed hulp gevraagd!!!!!!!!!!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 12,12

Ik heb een heel groot probleem gekregen nadat men op een brute wijze heeft ingebroken dan wel aan de bijrijders kant maar nu wil het volgende,sinds dat gebeurd is gaat de dashboardverlichting niet meer vanzelf uit,de verzzekering zegt dat het niks met de inbraak te maken heeft maar het is toch heel vreemd,nu is de auto zelfs naar de dealer gebracth en uitgelezen maar niemand weet wat,unive wil dan ook gewoon de boel verder laten want zegt dat het hoogstwaarschijnlijk niet door de inbraak komt maar waarom is dan na de inbraak dit het geval en niemand weet de oorzaak en hoe op te lossen ben ten einde raad auto is 2x uitgelezen
Dus dashboardverlichting biljft branden als je het licht uitdraait en de sleutel uit het contact haalt,wil je helemaal de verlichting van het dashboard uit hebben moet je de tweede zekering van de eerste rij van links eruit halen,dan is het pas uit maar dit is toch niet goed? teven brandt het lampje van de airbag en ook deze wil niet uit ook dit is na inbraak in auto ontstaan,maar er wordt gesuggereerd dat het erbuiten staat...wie o wie kan me helpen?

WillemvanMullem

Geplaatst door WillemvanMullem (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens de meeste verzekeringen heb je recht om een eigen expert in te huren op kosten van de verzekeringsmaatschappij.
Als dan jouw expert en de expert van de verzekering (die de kosten laag wil houden) het niet eens worden, dan moet er een 3e expert bij komen als scheidsrechter.
Alles op kosten van de verzekeringsmaatschappij. Ik denk dat ze iets toeschietelijker zullen worden als je meedeelt dat je een expert wilt gaan inhuren.

Is het airbag-systeem al uitgelezen? En zo ja, welke code(s) kwamen daar uit?

WillemvanMullem (0), 14 jaar geleden

de expert heeft gebeld vandaag en gezegd dat hij het meer mogelijk acht dat de brandende dashboard verlichting in zijn ogen eerder niet dan wel met de inbraak te maken zou hebben maar als ik het kosten wat het kost zou willen laten maken dat het in de 100 den euro's zou kunnen lopen die dan voor eigen rekening komen dus ik voel me heel erg belazerd en in een heoje gedrukt,hoe kunnen ze nou zeggen dat het er niets mee te maken heeft als het ervoor niet aan de orde was,ja het wordt op een bijkomstig toeval geschoven,en dan nog het stukje feat dealer weet ook niet wat het is,waarom is het dan een seat dealer? wel zei de expert lid te zijn van een autoforum en ging rondvragen maar ik er niet veel van moest verwachten,ik snap niet als je een expert ben dat je dan niet weet wat het is,ik bel morgen de garage waar de auto momenteel nog staat en dan vraag ik of ze een code hebben van de airbag,kan ik u ook op een andere manier bereiken,ik sta onder tijdsdruk ik snap er niets meer van.Ik ben wel WA verzekerd het is een inbraakschade ben ik dan wel verzekerd voor een andere expert een second opinion? wat moet ik doen als hij me verteld dat dit niet het geval is want deze man is niet een type wat dusdanig humaan overkomt eerder wat u zegt kosten besparend mijns inziens maar ondertussen wel de client bang maken Dhr van XXXXX zelf is autistisch en nu helemaal van slag ik ben zijn mantelzorger,wat hij wil is zijn auto de seat weer net zo terug als voor de inbraak maar op deze manier is dit onmogelijk,ik ben heel blij dat u zo snel een reactie heeft geplaatst en hoop dat u ons kan helpen graag horen we meer van u en morgen bel ik direct de garage voor de foutcode van de airbag

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Eigen expert op kosten van de verzekeringsmaatschappij inhuren.
Wel even kontroleren in de polis of dat gedekt wordt.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Willem,

Ik lees, alleen WA verzekerd, volgens mij kun je dan al helemaal fluiten naar je geld en krijg je geen stuiver..

Wat is er trouwens nog meer kapot / vernield / beschadigt ?

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk WA+ anders was er ook geen Expert gekomen.

Gr. paul

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Daar zit weer wat in Paul :)

Gr Stefan

sven rvr (0) PRO, 14 jaar geleden

dit lijkt verdacht veel op een verkeerde aansluiting vd radio

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.