Seat Cordoba: start probleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Auto start zeer slecht of niet.
Indien de auto smorgen's gestart wordt slaat deze meestal meteen aan indien hij dan warm is en uitgezet wordt en langer dan zo'n 10 minuten stil staat slaat hij heel slecht aan meestal moet ik flink doorstarten.
Indien ik de auto moet herstarten of indien hij ook smorgen's niet direct start ruikt hij behoorlijk naar bezine.
Regelmatig komt het voor dat de auto op een hoog toerental blijft lopen (net of hij teveel benzine krijgt) na enkele straten te hebben gereden stokt hij een beetje en rijdt hij weer normaal.
De auto is al enkele keren naar de garage geweest maar er is geen storing uit te lezen.
De laatste keer in de garage hebben ze de kleppen schoon gemaakt en een reinigingsvloeistof in de benzine gedaan maar helaas was dit oor niet de oplossing.

B.v.d. voor de reacties Paul

anniko93

Geplaatst door anniko93 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het kunnen een aantal dingen zijn, denk aan de koelvloeistoftemp sensor of bdp sensor, waarschijnlijk de eerste, dit geeft hij ook niet altijd aan met uitlezen, je kan wel de weerstand van deze sensor meten en hier even noteren, je kan hem meten op Ohm bij koude als warme motor,

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.