Seat Leon: Storing

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 sport up

Hallo,

Wij hebben sinds vorige week een seat Leon 1.6 sport up in ons bezit. Helaas hebben we er nog maar 1,5 dag van kunnen genieten omdat de auto constant wat heeft. Gelukkig de half jaar bovag garantie dus wordt het waarschijnlijk wel opgelost. Maar toch

Vorige week zaten wij s avonds op de bank toen de Alarmlichten spontaan begonnen te knipperen, het rechter voorportier ging niet meer op slot terwijl de andere deuren allemaal wel gesloten waren. De binnenverlichting bleef branden. wij hebben toen alles handmatig uit gezet zodat de accu niet leeg ging. De volgende dag is hij naar de garage gegaan. Ze hebben een nieuwe claxon erin gezet en 1 of ander deurmodule (he ik ben een vrouw heb niet overal verstand van) een nieuw slot en gisteren hebben we hem eindelijk weer op gehaald. Helaas stond hij vandaag weer te loeien op het parkeerterrein en weer bleven alle lampen branden en ook de deur ging weer niet op slot. Hoe kan dit nou? Ze hebben hem uitvoerig getest op storingen en de computer gaf niets meer aan wat nog fout zou kunnen zijn. We hebben toch niet zo'n storings auto gekocht he. Iemand nog ideeen. Dan hoor ik ze graag.

alexleonie

Geplaatst door alexleonie (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

gewoon weer terug brengen, zelf niets aan doen want dan is de garantie voorbij

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Inderdaad gewoon weer terug gaan en zo door gaan totdat het is opgelost want daar is immers de garantie voor.

Hebben ze toevallig die deurmodule vervangen van die deur die niet meer op slot ging?
Dan lijkt dit erop dat je alarm afgaat omdat er een probleem in het deurslot zit of de bedrading hiervan, denk bedrading omdat deurslot al is vervangen. Waarschijnlijk geeft dan dat deurslot het signaal "open" door (dan ook binnenlicht aan) en daardoor gaat ook alarm af.

Mooiste is als je ons kan vertellen welke storingen er in de auto staan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.