Seat Cordoba: verlies van vermogen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 TDI

Sinds kort heeft mijn Cordoba het probleem dat hij vermogen verliest.Bij het starten en wegrijden is er niks aan de hand maar zodra je een tijdje gereden hebt is het dramatisch.Je hebt in 1 keer geen vermogen meer trekt langzaam op van de 100 naar de 140 zeer moeizaam , inhalen is gewoon gevaarlijk!! Topsnelheid word ook niet meer gehaald van de ene kant gunstig van de andere kant wel vervelend want ik rijd ook redelijk vaak in Duitsland.Bij de 160 houd zo ongeveer een heel eind op.Ik ben er al mee bij de Seat garage geweest en die hebben hem uitgelezen en 1 storing herkend ; 00575 017 spruitstuk regelverschil sporadisch voorgekomen storing.
De monteur van die garage zij dat het zoekwerk was en dat het wel een dag kon duren !!! Hebben jullie misschien meer ervaring met deze storing of tips ????

Groeten Pedro

pedro 73

Geplaatst door pedro 73 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Dag Pedro,

ik heb ook op bovenstaand probleem met vermogen verlies bij die Alhambra gereageerd. Kijk hier us ff na....zou ook jou probleem kunnen zijn....zo begint het vaak

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.