Seat Alhambra: versnelling alhambra

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

ik heb mijn automaat versnellingsbak laten reviseren en daarna terug geplaatst. Nu is het probleem dat hij na 15 kilometer niet doorschakeld naar 5 en de overgangen naar de andere versnellingen lopen stroef.
Als ik de auto uit doe zijn de problemen tijdelijk opgelost en kan ik weer 15 kilometer rijden. Wie weet wat dit kan zijn ?

tom tijdhof

Geplaatst door tom tijdhof (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

je moet de bak laten uitlezen wat het feit dat na het uitschakelen weer even goed gaat wijst erop dat er een storing in zit en door te laten uitlezen weet je wat de oorzaak is.

groetjes jan.

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vraag me af of ie wel goed gevuld is met ATF-olie want dit doe je op een speciale manier.Dat kan je dealer wel vertellen en controleren.Een afspraak lijkt mij.

romoba (0), 17 jaar geleden

ik heb dat probleem ook met dezelfde auto uit hetzelfde jaar. Ik heb bij een dealer er i.d.d nieuwe olie op laten doen en loopt nu wel beter, maar het probleem is nog niet helemaal uit de wereld. Ook heb ik de bak laten uitlezen maar dat heeft alleen zin als de bak niet goed schakelt. Ik heb het idee dat het een electrisch probleem is omdat we meerder electrische mankementen tegen komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.