Seat Arosa: vertoon rare electrice makementen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

goedenavond,

Mijn vriendin heeft een seat arosa die de volgende dingen vertoont.

1. het raam aan bestuurders kant werkt niet goed als je het knopje indrukt (omhoog en omlaag) dan beweegt hij maar een cm dus als het raam open of dicht moet, moet je dus heel de tijd op het knopje gaan zitten duwen (aan uit zeg maar) en dan gaat hij in schokken omhoog of omlaag.

2. de binnen verlichting doet het de enen keer wel en de aderen keer niet. Dit gaat gepaard met het rood knipperen lampje in je deur bij het pinnetje van open en dicht. En dan werkt de centrale deurvergrendeling ook niet op deze momenten, en de afstandsbediening van de deurvergrendling werkt sowieso niet meer dus moet gewoon met de sleutel in de deur.

3. de verlichting van de schakelaar van de blowers werkt de enen keer wel en de anderen keer niet.

zou dit alles aan de comfort unit liggen. dit was ieders geval mijn idee er over. En zo ja hoe kan je hier makkelijk bij want ben al even aan het proberen geweest maar is nogal een geprul zo achter de zekeringskast.

Alvast hartelijk bedankt voor de moeite.

Gr

Martijn Stevens

martijn19922

Geplaatst door martijn19922 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

1. Mogelijk loopt het ruitmechaniek stroef omdat er inwendig waarschijnlijk iets is afgebroken dus kantelt het raam tijdens bedienen en loopt hij vast. Wat gebeurd er als je tegelijkertijd het raam meehelpt omhoog met je handen?

2. Zou hem even laten uitlezen maar mogelijk een deurslot stuk, daarin zit ook de schakelaar voor binnenlicht e.d. Heb je voor het afstandsbedieningsprobleem ook al een nieuwe batterij geprobeerd? Anders afstandsbediening laten testen of opnieuw laten inleren met de testkast in de garage, daarna weet je hierover meer wat er aan de hand is.

3. 9 van de 10x het lampje stuk. Volgens mij (bij vw Lupo tenminste) is het de middelste knop er voorzichtig af trekken en dan zit daaronder het lampje maar weet niet zeker bij een Arosa.

martijn19922 (0), 9 jaar geleden

oké bedankt voor de tips ga ik hier sowieso even naar kijken van de week.

bedankt

martijn19922 (0), 8 jaar geleden

probleem is gevonden de comfort unit is kapot plus een aantal kabel breuken die storing geven bij het deur scharnier.

gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.