Seat Arosa: verwarming

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: vsszzz6hzxr008131, Motorinhoud (cc): 1390, Vermogen (kw): 44

Hallo lezers , het probleem is het volgende , mijn dochter rijdt in de AROSA , aangepast omdat zij MS heeft.Nu is er een probleem met de verwarming , tijdens het rijden wordt het prima warm in de auto , maar als ze voor een stoplicht of een spoorovergang staat , dus met stationair draaiende motor blaast er alleen koude lucht naar binnen. Zodra ze weer gaat rijden komt er weer warme lucht binnen.De auto staat al een paar dagen bij een garage bedrijf , maar ze komen er niet uit wat er aan mankeert.Ze dachten de waterpomp maar daar ligt het niet aan.Wie o Wie heeft er een idee , ze kan de auto slecht missen. B.v.b. mijn dank voor uw reactie.
M.vr.gr. Hans.

Hans Boers

Geplaatst door Hans Boers (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1895) PRO, 8 jaar geleden

Is de waterpomp vervangen dan ?
Thermostaat al vervangen ?
Zakt de temperatuurmeter , indien aanwezig , ook als de kachel koud wordt ?

Hans Boers (0), 8 jaar geleden

Kaleido 1 , bedankt voor je reactie ,de waterpomp bleek goed te werken , thermostaat is al vervangen , temperatuur meter blijft rond de 80 staan , ook is de kachel radiateur vervangen , die zat voor 3/4 verstopt ( dit was een enorme klus want het hele dashboard moest er uit ) en nu kreeg ik net een telefoontje dat de verwarming nog niet goed werkt , om dol van te worden.Nu gaan ze nog verder zoeken.Iemand nog een idee ????? Mvrgr, Hans.

kaleido 1 (1895) PRO, 8 jaar geleden

Zit er airco op de auto ?
De kleppenkast werkt goed ?

Hans Boers (0), 8 jaar geleden

Geen airco , kleppen kast werkt goed. Bedankt weer.Hans.

Hans Boers (0), 8 jaar geleden

Hallo de Arosa is weer thuis , de waterpomp en distributieriem zijn vervangen , ook de thermostaat en de radiateur van de kachel zijn vervangen , alles door gespoelt maar helaas is het probleem niet opgelost , nu maar hopen op warmer weer.Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.