Skoda Octavia: Algemene opmerkingen

Bouwjaar: 2004

Voor wie het nuttig acht... ik heb in het verleden eens opgedoken wat onderdelen zijn die specifiek bij de Octavia nog wel eens stuk gaan. Gevoelige onderdelen blijken:
- de ruitenwisserstang (te merken aan "moeizaam wissen")
- weerstandsdraadje airbag-systeem (oranje controlelampje)
- motortje elektrisch ramen (ihb achter)

Iemand hier iets aan toe te voegen? Voor de duidelijkheid, dit betreft niet direct onderdelen die het bij mij begeven hebben; bij mij zijn de eerste twee vervangen, toen bleek dat dit vaker voorkwam ben ik eens gaan zoeken. Er hebben bij mij ook nog wat andere kleine onderdeeltjes de geest gegeven, maar dat bleken min of meer geisoleerde gevallen te zijn.

EdoE

Geplaatst door EdoE (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mrmulba (0), 19 jaar geleden

Kijk maar uit met dit soort "lijstjes": een fabrikant implementeert tijdens de productie ook wel eens veranderingen (verbeteringen). Als jouw auto van vor die datum is, tsja, dan kan het misschien zijn dat jij er last van hebt, maar de lieve aardige mensen die na jou een auto hebben gekocht, kunnen daardoor wel eens ten onrechte onzeker gemaakt worden of een oorzaak van een probleem in een verkeerde richting zoeken (tip aan dealer!)

Het belangrijkste is, dat een probleem dat door een dealer / klant wordt geconstateerd, wordt teruggemeld naar de importeur, die dat op zijn beurt doet richting de fabrikant. Indien er niet op zo'n manier aan een feedback wordt gewerkt, blijven problemen bestaan.

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.