Skoda Octavia 2000: Climatronic-module lijkt soms in de war

Bouwjaar: 2000

Meteen nog maar een vraagje... ik heb soms het idee dat mijn Climatronic-module een klein beetje in de war is. Heel soms krijg ik onverwacht koude lucht, en soms ook plotseling koude lucht als ik overschakel op "ECON". Betekent dit laatste dat het systeem de resterende koelcapaciteit oplevert alvorens echt de koeling uit te schakelen? Het komt wat vreemd over.

EdoE

Geplaatst door EdoE (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mrmulba (0), 19 jaar geleden

Dit laatste betekent dat niet: als de climatornic wordt geschakeld naar econ stand, betekent dat, dat het systeem moet proberen de gewenste interieur temperatuur te behalen zonder ondersteuning van de airco. Echter, deze is met uitgeschakeld en de verdamper is nog koud. Echter, de interieur sensor (temp) zit ergens anders en die zal dat niet direct merken. Tsja... lastig en jammer hoor, die paar seconden koude lucht.....

suc6

EdoE (0), 19 jaar geleden

Dank voor je reactie, maar wata bedoel je met "paar seconden". Ik heb in dergelijke situaties wel eens minutenlang koude lucht, ook als ik niet eens lang gereden heb.

Cheers,

Edo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.