Skoda Octavia: Centrale portiervergrendeling blijft aan/uit gaan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Van de een op de andere dag gaat de CV aan/uit zo gauw de deur dicht gaat. En als de portieren dicht zijn en je opent de deuren, gaan ze gelijk weer op slot. Als je snel bent, kun je het portier openen en dan gaan de andere portieren wel op slot. Nu is het hele CV gedeelte uitgeschakeld. Met de sleutel zijn de portieren te openen. Maar dit houdt ook in dat de lichtverklikker, binnenverlichting en electrische ramen niet meer werken.

Ben dus al bij de garage geweest, maar deze konden mij niet helpen. Zij dachten dat het een bepaald onderdeel dacht dat het portier niet open was geweest ofzo. Iemand nog een idee?

Wallybally

Geplaatst door Wallybally (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Bedrading in de doorvoertule tussen deur en carosserie even checken. Kan door vaak open/dicht doen beschadigd zijn.

suc6
Peter

kleijn (0), 15 jaar geleden

kan ook zijn dat een van je motortjes kapot is gaan ook je deuren weer open groet willem 2

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zal de linkerbekleding uitbouwen en de stekker van de raammotor demonteren en kijken in wat voor staat ie is. Kan weleens vocht inkomen, waardoor je rare klachten krijgt. De raammotor is namelijk verbonden met de sloten en CV unit.

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Niet gewoon een defect deurslot?

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Denk het ook links-voor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.