Skoda Octavia: C.V links.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Met de afstandbediening (in de sleutel) kan ALLES OPEN!!!
Maar NIETS kan op slot, kan alleen de bestuurdersdeur op slot doen met de sleutel,( in de deur zelf doen) de rest blijft open.
Al een nieuwe batterij verwisseld in de sleutel maar geen verandering.

Wie weet het??

Gr. Johan.

johan van der Meer

Geplaatst door johan van der Meer (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Als de rest niet op slot gaat met de sleutel bedienen in de deur zelf dan ligt het niet aan de afstandsbediening. Er is denk ik een deurslot stuk of een bedradingsprobleem. En als je met sleutel in bijrijdersdeur de deuren op slot doet, gaan ze dan nog steeds niet allemaal dicht? Laat hem maar even uitlezen.

johan van der Meer (0), 11 jaar geleden

Ricky, bedankt voor j reactie. heb vanmiddag de bekleding los gemaakt van d l.voor deur, alles er achter was KURK droog, ook de bedrading die door de rubbers liep v d deur. Heb de grote stekker v h raammechanisme, in h midden v d deur los gemaakt en weer gemonteerd. aan de stekker v h deurslot gemorreld. De bekleding weer gemonteerd, c.v geprobeerd. Tot mijn verrassing ging alles weer op slot, zoals het hoort !! Vreemd maar waar.

Gr. Johan

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Mogelijk dan toch een slecht contact ergens (omdat je hebt gerommeld aan de draden) of de deurmodule was in de war en die heb je nu zeg maar gereset door de stekker eraf te halen. Ik zou het even aankijken of hij het blijft doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.