Skoda Fabia: dim licht knippert tijden s rijden

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 tdi 51kw

Als klant met de fabia rijdt gaan soms de dimlichten knipperen als hij de auto afzet dan valt de tijd klok op nul en de dag teller.
Geeft geen storing aan in geheugen. dynamo + accu+ relais zijn vervangen massa punten gecontroleerd kabelboom lv is correct ook de zekeringen en aansluiting op de accu
wie weet wat
groetjes Sjef

dion234

Geplaatst door dion234 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

tedkroon (0), 13 jaar geleden

Geen xenon lampen toegepast?

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Toch zou je denken aan spanningsverlies dus een slechte verbinding ergens, en volgens mij maakt het niet uit of het Xenon is want je zegt dat z'n instrumentenpaneel ook even stroomloos is geweest ivm dagteller e.d.
Valt er toevallig niet ook iets anders uit op dat moment? Bijvoorbeeld de radio of de interieurverlichting.

dion234 (0) PRO, 13 jaar geleden

Er zit geen Xenon verlichting op . Radio en interieuverlichting valt niet uit . wat ook weleens gebeurd is dat tijdens het rijden het abs lampje gaat branden en een piep toon hoorbaar was.

dion234 (0) PRO, 13 jaar geleden

Beste richard klant verteld dat zijn binnen verlichting ook niet werkt als de deur open gaat radio doet het dan nog

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat is dan weer een ander probleem denk ik, deurslot zou dat kunnen zijn en van die abs zou de sensor in het reservoir kunnen zijn, maar staat er echt nergens een storing? En heb je het zelf ook eens meegemaakt?

Fabia Cordoba (0), 13 jaar geleden

Als ik het goed heb, wordt dit probleem vaak omschreven als 'flikkeren' van het licht in combinatie met de dashboardverlichting. Volgens mij bestaat er sinds half december 2010 een update om dit probleem te verhelpen.

Foutje: ik zie nu dat het om een 2006 versie gaat, het flikkeren is bij de ecomotive uitvoeringen van 2010 en begin 2011.

dion234 (0) PRO, 13 jaar geleden

beste reageerders het probleem is nu 3 weken niet meer voor gekomen de massa verbinding in het lv . scherm zat niet goed in het binnen scherm geperst [vuil]
Bedankt dat jullie hebben willen helpen
groetjes sjef

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Jij bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.