Skoda Fabia: water achterin voertuig

Bouwjaar: 2002

Ik heb hier twee identieke Fabia's, die alletwee waterinsijpeling hebben achteraan bij de passagiers. Zowel links als rechtsachter is het tapijt doorweekt. Beide auto's zijn reeds bij dealer geweest. Insijpeling onvindbaar.
Nu heb ik zo iets van : als het bij twee identieke auto's voorvalt, moet het toch nog voorkomen.
Ik heb bij de twee auto's al een nieuwe plastic folie in de deuren gemonteerd, maar probleem blijft.
De achterste tapijten staan doornat.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

De dorpels aan de binnenkant, waar het plastic begint, goed droog maken. Auto nat spuiten. Goed langs de onderkant van de zijruiten spuiten. Even wachten. Portier openen, als het water op het rubber en het zwarte plastic van de dorpel ligt, dan moet je de portieren afkitten. Als het nog droogt is, even wachten en nog een keer kijken. Tot je er zeker van bent dat het daar niet weg komt.

jhl (0) PRO, 13 jaar geleden

de deuren zijn al afgekit geweest

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Oke. Dan auto nat spruiten en kijken waar het precies langs komt.

jhl (0) PRO, 13 jaar geleden

Dati is dus het probleem : je ziet niet waar het vandaan komt. En als twee identieke wagens dit probleem vertonen is mijn conclusie dat dit geen alleenstaande gevallen zijn..........

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Water lekkage is niet altijd makkelijk op te lossen. Je zal dus bekleding weg moeten halen en 1 in de auto gaa zitten en iemand anders nat spuiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.