Skoda Octavia : Electronisch probleem Octavia

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0TFSI

Hallo,
Ik heb een (groot) probleem met mijn Skoda Octavia. Laatst wilde ik weg rijden bij het stoplicht maar bleek de motor te zijn afgeslagen. Ik kon deze ook niet meer starten. Mijn boordcomputer deed ook niets meer. Mijn alarmlichten en radio echter wel.
De ANWB heeft geconstateerd dat de accu meer dan vol zat en na veel meten en telefonisch overleg konden zij ook niet achter het probleem komen. Er moet ergens een draadbreuk zijn tussen de accu en de relais onder bij het stuurwiel.
Bij mijn garage konden ze echter het probleem niet traceren, ze kunnen de computer ook niet uitlezen. Morgen gaat de auto naar de dealer, ze kennen het probleem echter niet. Ik hoop dat ze het kunnen oplossen.

Misschien iemand die dit probleem ook heeft gehad?

hendrikjannetje

Geplaatst door hendrikjannetje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 14 jaar geleden

hendrikjannetje,
wil je het bouwjaar ook even invullen? dat maakt het evt zoeken makkelijker. bedankt!

hendrikjannetje (0), 14 jaar geleden

Sorry, het bouwjaar is 2006.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.