Skoda Superb: geluid in dashbord

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 T

Ik heb nu sinds 3maanden een superB uit 2002, sinds het begin hoorde ik vaker een "tok" die uit dashbord komt bij het nemen van een bocht.

Met optrekken, remmen, drempels niks te horen, alleen bij sturen.

Heb kap onder stuur en dashbord kastje eruit gehad maar niks te vinden, het lijkt dan ook onder de bovenkant vandaan te komen, maar dat is altijd moeilijk te zeggen.

Misschien heeft iemand dit ook al eens meegemaakt ?

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Superb? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

martijn v o (0), 12 jaar geleden

Zit er iets in de luchtsleuf bij het raam?

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

En als je zelf in die omgeving drukt op dashbord, hoor je dan hetzelfde? Of met de deur open hoor je het ook nog steeds? Misschien de plastieke paravanplaat aan de buitenkant onder raam? Of de a-style bekleding?

Audidriver73 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zover ik kan zien zit er niks in de luchtsleuf, in de omgeving drukken waar geluid vandaan komt is lastig te beoordelen.

Met de deur open heb ik nog niet geprobeerd, de plastiek paravan is vorige week nog los geweest omdat accu defect was, maar ook daar in de bak nergens iets los zien liggen of zo.

Ik was al aan het stuurhuis aan het denken maar aan bijrijderskant is het ook hoorbaar, ga dat met open deur(en) eens proberen een dezer dagen.

Moet wel nog vermelden dat het lijkt of het minder is zodra auto tijdje gelopen heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Superb of stel zelf een nieuwe vraag.