Skoda Fabia Combi 2017: navigatie

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 70

Ik heb volgens de " regels" een update van de navigatie op de Skoda SD kaart gezet. Ik krijg echter steeds de mededeling dat De Navigatiedatabank is niet beschikbaar. Als ik via instellingen laat zoeken naar Software update dan krijg ik te zien; Fout geen bestanden beschikbaar. Een medium met bestanden voor de software update plaatsen of de bron controleren. Wat doe ik fout met de volgens de handleiding simpele update. Het infotainmentsysteem is Amundsen.

plagge

Geplaatst door plagge (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

plagge (0), 2 jaar geleden

Dit is de nieuwe kaart die ik overgezet heb op de Skoda SD. Alleen het tekstdocument zoals stond aangegeven.

plagge (0), 2 jaar geleden

Oh ja nog iets. Ik moest de SD kaart formateren om daarna de nieuwe data erop te zetten. Dat is misschien een onduidelijkheid en is misschien alleen bedoeld voor een hele nieuwe versie en niet voor een update. Maar goed hoe krijg ik de hele kaart weer hersteld?

check

Beste antwoord, geplaatst door plagge (0), 2 jaar geleden

Het probleem is door de garage keurig opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.