Skoda Octavia: (No.1) Verlichting stoort op GSM

Bouwjaar: 2005

Hallo., ik heb sinds Augustus een nieuwe Skoda octavia 1.9 TDi en heb hiermee een aantal probleempjes, omdat deze problemen denk ik niet veel met elkaar te maken hebben post ik het maar in drie verschillende posts....

Ik heb door de Skoda dealer een CarKit laten inbouwen voor mijn Nokia 6310i., maar na een paar keer gebeld te hebben blijkt dat als ik mijn koplampen aanstaan (maakt niet uit in welke stand) er een zeer hinderlijke zoem/brom toon over m'n speakers komt.

Deze toon begint op het moment dat ik een nummer bel met mijn GSM en is direct weer weg wanneer ik het gesprek beeindig, dit gebeur alleen als ik de verlichting aan heb staan, staat de verlichting uit dan is het geluid gewoon zuiver.

De dealer heeft wat betreft de CarKit alles vervangen en zelfs geprobeert om de voeding rechtstreeks van de accu af te pakken maar die storing blijft erin zitten, op dit moment weet de dealer dus ook niet wat eraan gedaan moet worden en rijdt ik er dus maar verder mee., maar sinds ik nogal veel telefoneer tijdens het rijden is dit aardig vervelend.

digital8

Geplaatst door digital8 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bobush (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi,

De kabels van microfoon of antenne is toch niet rond of langs de kabels van de verlichting geplaatst? Kan misschien storing geven.

digital8 (0), 18 jaar geleden

Sorry voor de late reactie....

Hoe de kabels precies lopen weet ik zo niet maar de monteur zei wel dat het achter het dashboard dusdanig vol zit met apparatuur en bekabeling dat er wel storing op moet treden alleen kan hij er niets meer aan doen dan hij nu al gedaan heeft (bekabeling iets beter weggewerkt) zegt hij.

Ik moet zeggen de storing is idd minder maar hij is nog steeds duidelijk aanwezig als de verlichting aan staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.